ELKAN - konferencer

HR18 - fremtiden er HR


Dato og tid

Torsdag d. 8. november 2018 kl. 08:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 8. august 2018 kl. 12:00

Sted

Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 KBH K
Denmark

Arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dkBliv klar til fremtidens arbejdsplads, som leder og HR-medarbejder. Fremtidens arbejdsmarkeder stiller store udfordringer til HR og ledelse. Deltag sammen med 100 andre ledere og HR-professionelle, som deltager hvert år, og få ny viden, cases, praktisk erfaring og konkrete værktøjer med hjem.

 • 37 trends der former fremtidens HR og arbejdsplads
  Tedx taler Thomas Geuken og forsker på Institut for fremtidsforskning fortæller hvad HR og ledere skal have af visioner, metoder og færdigheder i fremtiden. Verden forandres dramatisk. HR erstattes af teknologi, og forandringer påvirker medarbejdere og ledelse. Thomas præsenterer resultater fra Instituttets store undersøgelse, der tegner billedet af fremtidens HR-opgaver. Hvis du ikke kender dem, så har du ikke et job om få år.
  (Thomas Geuken, Institut for Fremtidsforskning)
 • Fremtidens leder 
  Lær af træner for OL-landsholdet i svømning og to gange kåret som årets coach, Ejnar Larsen, om hvordan ledere gør sig klar til fremtiden. Hvordan skal vi mening og mål? Hvad driver topatleter og hvad kan både medarbejdere og ledere gøre? Få svar på dagen.
  (Ejnar Larsen, træner for OL-landsholdet i svømning)
 • Fremtidens kurser med udbytte
  80 % af alle kurser er i længden spild af tid. Maya Overbyes forskning i læring fremviser resultater og forklarer, hvordan vi dokumenteret kan flytte udbytte af læring og træning på nye måder, der giver impact i virksomheden. Hør Mayas tilgang og resultater af hendes forskningen. 
  (Maya Overbye Herulf, forsker i læring og kurser)
 • Fremtidens arbejdsform er i agile teams
  Det er ikke nyt, men hvad skaber og nedbryder et team. Fremtiden byder ikke kun på teams, men teams der hurtigt og nemt skal samarbejde og løse en opgave i et agilt arbejdsmarked med flere freelancere og Flexicurity. De bedste til at bygge og nedbryde teams er Frømandskorpset. Martin Skovsege er tidligere Søofficer og Frømand gennem 6 år og fortæller om at bygge et team, og hvad virksomheder kan lære af den tænkning, der har givet forsvaret, hvor man er dybt afhængig af at holdet løser opgaven sammen.
  (Martin Skovsege, tidl. Frømand) 
 • Fremtidens rekruttering og søgning
  Rekruttering er i stærk omvæltning og markedet kan ikke følge med den efterspørgsel, der er på rigtige, kompetente og dygtige folk. Hvor skal vi hen, og hvad skal statse på? Systemer til administration, selektion eller søgning. Vær med til at udfordre de traditionelle metoder, når vi slår "Post and pray" ihjel sammen med forsker i rekruttering
  (TBC, Linkedin) 
 • Fremtidens udviklingssamtaler - MUS / LUS / GRUS / TUS
  Efter mere end 3 års research, en bogudgivelse og løbende arbejde med MUS fortæller Mikael Elkan om, hvordan fremtidens MUS ser ud. Billedet er klart og vejen er tegnet til mere end den årlige samtale - eller også den årlige samtale. Men hvad er forhindringerne, og hvordan kommer vi derhen. Praktisk erfaring og konkrete cases, så du selv kan gå hjem og gøre det. Hør bl.a. en organisation, der tog sidste års læring med hjem og ændrede deres koncept til det bedre.
  (Mikael Elkan, MUS-ekspert)
www.HR18.dk

Du kommer til at arbejde med LEGO SERIOUS PLAY igennem hele dagen.

Praktisk
Fuld forplejning i løbet af dagen
Kosmopol ligger lige ved Nørreport St.
Tilmelding senere end 14 dage før skal ske telefonisk
Slides udleveres efter konferencen
Tilmelding er bindende
Billetten er ikke personlig

Kontakt os: t. 23 96 10 30

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dk