ELKAN - konferencer

HR18 - fremtiden er HR


Dato og tid

Torsdag d. 8. november 2018 kl. 08:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 8. august 2018 kl. 12:00

Sted

Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 KBH K
Denmark

Arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dkBliv klar til fremtidens arbejdsplads, som leder og HR-medarbejder. Fremtidens arbejdsmarkeder stiller store udfordringer til HR og ledelse. Deltag sammen med 100 andre ledere og HR-professionelle, som deltager hvert år, og få ny viden, cases, praktisk erfaring og konkrete værktøjer med hjem.

 • Undersøgelse af fremtidens HR og arbejdsplads
  TEDx taler Thomas Geuken og forsker på Institut for fremtidsforskning fortæller hvad HR og ledere skal have af visioner, metoder og færdigheder i fremtiden. Verden forandres dramatisk. HR erstattes af teknologi, og forandringer påvirker medarbejdere og ledelse. Thomas præsenterer resultater fra Instituttets store undersøgelse, der tegner billedet af fremtidens HR-opgaver. Hvis du ikke kender dem, så har du ikke et job om få år.
  (Thomas Geuken, Institut for Fremtidsforskning)
 • Ledelse er relationer   
  Lær af træner for OL-landsholdet i svømning og to gange kåret som årets coach, Ejnar Larsen, om hvordan ledere gør sig klar til fremtiden. Hvordan skaber du mening og mål? Hvordan være leder for milenials? Hvad kan du lære af det, der driver topatleter til resultater, og hvad kan både medarbejdere og ledere gøre? Få praktiske svar på dagen.
  (Ejnar Larsen, to gange årests coach og træner for OL-landsholdet i svømning)
 • Kurser duer ikke. Her er erstatningen
  80 % af alle kurser er i længden spild af tid. Men Maya Overbye har et modsvar. Mayas forskning i læring har vist resultater og kan forklare, hvordan du kan flytte udbytte af læring og træning på nye måder, der giver impact i virksomheden. Lær af Mayas tilgang og resultater af hendes forskningen, så du selv kan gå hjem med nye metoder. 
  (Maya Overbye Herulf, forsker i læring og kurser)
 • Gigworkers, agile... teams vinder frem
  Du skal arbejde sammen med folk i teams og skifter ofte ansatte ud. I Danmark var udskiftningen 25 % i 2017. Så hvordan kan du opbygge  og skabe et godt team. Teams skal hurtigt og nemt kunne samarbejde og løse en opgave i et arbejdsmarked med flere freelancere, gigworkers og Flexicurity. De bedste til at bygge og nedbryde teams er Frømandskorpset. Martin Overgaard er tidligere Søofficer og Frømand gennem 6 år. Han vil fortælle om den bløde side af at være Frømand, om at bygge et team, og hvad virksomheder kan lære af den tænkning, som han har taget med ud i det private erhvervsliv. Som Frømand er man dybt afhængig af at holdet løser opgaven sammen. Få konkrete redskaber til hvordan du opbygger et high performance team.
  (Martin Skovsege, tidl. Frømand) 
 • Fremtidens rekruttering og søgning (TBC)
  Rekruttering er i stærk omvæltning og markedet kan ikke følge med den efterspørgsel, der er på rigtige, kompetente og dygtige folk. Hvor skal vi hen, og hvad skal statse på? Systemer til administration, selektion eller søgning. Vær med til at udfordre de traditionelle metoder, når vi slår "Post and pray" ihjel sammen med forsker i rekruttering (TBA). 
  (TBC, Linkedin) 
 • Succes med MUS / LUS / GRUS / TUS i fremtiden
  3 års research, en bogudgivelse og løbende arbejde med MUS. Mikael Elkan fortæller om, hvordan fremtidens MUS ser ud, hvad du ikke skal gøre, og hvad du kan gøre for at sikre din succes med MUS. Billedet er klart - nu kan du høre hvordan, og hvordan du kommer derhen. Du får praktisk erfaring og konkrete cases, så du selv kan gå hjem og gøre det. Sidste år (MUS17) tog en organisation læring med hjem og ændrede deres koncept til det bedre. Du lærer med garanti noget nyt.
  (Mikael Elkan, MUS-ekspert)
www.HR18.dk

Du kommer til at arbejde med LEGO SERIOUS PLAY igennem hele dagen, hvor vi bruger værktøjet til feedback og diskussion ved bordene.

Praktisk
Fuld forplejning i løbet af dagen
Kosmopol ligger lige ved Nørreport St.
Tilmelding senere end 14 dage før skal ske telefonisk
Slides udleveres efter konferencen
Tilmelding er bindende
Billetten er ikke personlig
Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

Kontakt os: t. 23 96 10 30

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dk