ELKAN - konferencer

HR18 - Future Megatrends Reshaping HR


Dato og tid

Torsdag d. 8. november 2018 kl. 08:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 8. november 2018 kl. 12:00

Sted

Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 KBH K
Denmark

Arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dkMilenials, gigworkers og flydende strukturer i komplekse organisationer med it-løsninger, der kan det hele. Hvad gør du i fremtiden?

Der er store forandringer på vej, og du ser sikkert allerede nogle af ændringer ske nu. På HR18 er du med til at sætte fokus på de forandringer og udfordringer som arbejdsmarkedet er på vej ind i. De store skift er på vej og stiller udfordringer til ansatte, HR og ledere. 

Hvis du kender Elkans konferencer (MUS16+17+18, HR Live! m.fl.), så ved du at du får den nyeste viden, cases, praktisk erfaring og konkrete værktøjer med hjem. Det er højt fagligt niveau og korte indlæg skåret ind til benet, så du har tid til at få vendt tankerne, og få det du skal have med hjem.

Vi bliver maks 99 og så dig. 
 • Future Megatrends Reshaping HR

  Thomas Geuken, forsker på Institut for Fremtidsforskning, fortæller hvad HR og ledere skal have af visioner, metoder og færdigheder i fremtiden. Verden forandres dramatisk. HR erstattes af teknologi, og forandringer påvirker medarbejdere og ledelse. Thomas præsenterer resultater fra deres store undersøgelse, der tegner billedet af fremtidens udfordringer. Konklusionen er kort: flyt dig eller bliv kørt over. 
  (Thomas Geuken, Institut for Fremtidsforskning)
 • Sådan skaber du engagement og motivation

  Lær af træner for OL-landsholdet i svømning og to gange kåret som årets coach, Ejnar Larsen, giver perspektiver på hvordan ledere gør sig klar til fremtiden. De seneste undersøgelser fra Djøf m.fl. viser at relationer og menneskelige kompetencer for ledere, bliver vigtigere end før. Hvordan skaber du mening og mål? Hvordan være leder for milenials? Få praktiske svar og nyt perspektiv.
  (Ejnar Larsen, to gange årests coach og træner for OL-landsholdet i svømning)
 • Kurser med langtidseffekt

  80 % af alle kurser er i længden spild af tid. Men Maya Overbye har et modsvar. Mayas forskning i læring har vist resultater og kan forklare, hvordan du kan flytte udbytte af læring og træning på nye måder, der giver impact i virksomheden. Lær af Mayas tilgang og resultater af hendes forskningen, så du selv kan gå hjem med nye metoder. 
  (Maya Overbye Herulf, forsker i læring og kurser)
 • Teamet vinder hver gang

  Teams har højere arbejdsglæde, er mere produktive, får løst de rigtige opgaver og er mere innovative. Det viser den store undersøgelse fra Mannaz. Martin Skovsege fortæller hvordan du kan opbygge og skabe et godt team. Teams skal hurtigt og nemt kunne samarbejde og løse en opgave i et arbejdsmarked med flere freelancere og gigworkers. De bedste til at bygge og nedbryde teams er Frømandskorpset. Martin Overgaard er tidligere Søofficer og Frømand gennem 6 år. Han vil fortælle om den bløde side af at være Frømand, om at bygge et team, og hvad virksomheder kan lære af den tænkning, som han har taget med ud i det private erhvervsliv. Som Frømand er man dybt afhængig af at holdet løser opgaven sammen. Få konkrete redskaber til hvordan du opbygger et high performance team.
  (Martin Skovsege, tidl. Frømand) 
 • Soft skills is the new hard - measure and develop 

  Forfatter og Psykolog Anders Myszak, kendt for bogen Positiv psykologi er i dag hos SHL, der er førende i verden inden for kompetenceafklaring og match. SHL har udviklet redskaber til at analysere og beskrive hvordan den enkelte kan udvikle soft skills, som bliver en af de store forandringer i bevægelsen væk fra KPI'er og effektivisering. Anders Myszak fortæller hvorfor bløde kompetencer er så vigtige, hvordan man kan træne dem - og hvorfor nogle er bedre til dem end andre.

 • Det sidste der er at sige om udviklingssamtaler

  Mikael Elkan har gennem 3 års research, en bogudgivelse og løbende arbejde med MUS for virksomheder fundet ned til essensen af, hvorfor det ikke virker. Hør Mikael fortælle om, hvordan MUS bør se ud, hvad du ikke skal gøre, og hvad du kan gøre for at sikre din succes med MUS. Du får praktisk erfaring og konkrete cases, så du selv kan gå hjem og gøre det.  Du lærer med garanti noget nyt.
  (Mikael Elkan, MUS-ekspert)
www.HR18.dk

Du kommer til at arbejde med LEGO SERIOUS PLAY (LSP) igennem hele dagen, hvor vi bruger værktøjet til feedback og diskussion ved bordene. LSP er et værktøj, der sikrer at alle deltager og er aktive.

Praktisk
Fuld forplejning i løbet af dagen
Kosmopol ligger lige ved Nørreport St.
Tilmelding senere end 14 dage før skal ske telefonisk
Slides udleveres efter konferencen
Tilmelding er bindende
Billetten er ikke personlig
Der tages forbehold for ændringer i programmet. 

Kontakt os: t. 23 96 10 30

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dk