ELKAN - konferencer

HR18 - fremtiden er HR


Dato og tid

Torsdag d. 8. november 2018 kl. 08:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 8. august 2018 kl. 12:00

Sted

Kosmopol
Fiolstræde 44
1171 KBH K
Denmark

Arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dkBliv klar til fremtidens arbejdsplads, som leder og HR-medarbejder. Fremtidens arbejdsmarkeder stiller store udfordringer til HR og ledelse. Deltag sammen med 100 andre ledere og HR-professionelle, som deltager hvert år, og få ny viden, cases, praktisk erfaring og konkrete værktøjer med hjem.

 • 37 trends der former fremtidens HR og arbejdsplads
  Thomas Geuken fra Institut for fremtidsforskning fortæller hvad HR-ledere og -partnere skal have af visioner, metoder og færdigheder. Verden forandres dramatisk i øjeblikket. HR erstattes af teknologi og forandringer påvirker medarbejdere, ledelse og den teknologi vores virksomhed skal bruge. IFF har gennemført en stor undersøgelse og præsenterer resultaterne, der tegner billedet af fremtidens HR-opgaver.
 • Fremtidens leder 
  Lær af OL-landsholdet i svømning og to gange kåret som årets coach, Ejnar Larsen, fortæller om hvordan ledere gør sig klar til fremtiden.
 • Fremtidens læring og kurser
  Forskning i læring og et alternativet til lavt udbytte af kurser. Maya Overbye fremviser resultater og forklarer, hvordan I dokumenteret kan flytte udbytte af læring og træning.
 • Fremtidens arbejdsform er i teams
  Fremtiden byder på arbejde i teams, der hurtigt og nemt skal samarbejde og løse en opgave. De bedste til at bygge og nedbryde teams er Frømandskorpset. Martin Skovsege er Søofficer og Frømand på 6. år og fortæller om at bygge et team og hvad erhvervslivet kan lære af forsvaret, hvor man er dybt afhængig af at holdet løser opgaven.
 • Fremtidens rekruttering og søgning
  Linkedin fortæller om hvad der skal ske, hvor er vi henne med videorekruttering og vil traditionel "post and pray" opslag helt dø?
  (TBC) 
 • Fremtidens medarbejderudviklingssamtaler 
  Efter mere end 3 år research, en bogudgivelse og løbende arbejde med MUS fortæller Mikael Elkan om, hvordan fremtidens MUS ser ud og hvorfor. Billedet er klart og vejen er tegnet, men hvad er forhindringerne og hvordan kommer vi derhen. Praktisk erfaring og konkrete cases, så du selv kan gå hjem og gøre det.
www.HR18.dk

Du kommer til at arbejde med LEGO SERIOUS PLAY igennem hele dagen.

Praktisk
Fuld forplejning i løbet af dagen
Kosmopol ligger lige ved Nørreport St.
Tilmelding senere end 14 dage før skal ske telefonisk
Slides udleveres efter konferencen
Tilmelding er bindende
Billetten er ikke personlig

Kontakt os: t. 23 96 10 30

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

HR18 - fremtiden er HR / ELKAN
+45 23961030
hr18@elkan.dk